Thistle Community Centre for Wellbeing 
Edinburgh, UK

The Thistle Foundation created a new community space and HQ in Tudsberry. Designed by 3D Reid, the colourful and airy meeting areas are cosy and friendly pod-like spaces. 

Even in the inner cores of the building, the break out areas receive lots of natural light and plenty of privacy thanks to the honeycomb design panels used in the partition walls. Bright, bold colours flow throughout the building in a brilliant contrast against the dark doors and white walls.  

FX Awards Shortlist 
Public Sector

The Thistle Foundation Centre for Health and Wellbeing is shortlisted for the FX Magazine International Interior Design Awards in its 25th Anniversary Year.

Material 
Bencore Starlight Extra Purple + Acid Green Satin

Designer 
3DReid

Contractor 
CCG Scotland

Photography 
David Cadzow