After moving from one temporary base to another, Little Dot Studios settled its new headquarters in East London. The expanding media studio wanted to create a comfortable and approachable workspace to boost their young team's mood, energy and confidence.

Interior design studio Narrative selected a soft material palette to work with the company's culture and contrast against edgy tech business. Believing in the importance of spaces that tell a story about the people who use them, Narrative approached the project with a nurturing theme – moving from Startup to Grown-up. Warm bright neutrals with subtle pops of colour extend around the open plan office in The Old Truman Brewery.

Used as partition walls, Bencore honeycomb panels amplify the airy feel of the space and allow privacy and division between zones – splitting the 2,000m2 plus floorspace into work hubs, casual meeting spaces and lounge areas with plenty of diffused light.

Project
Little Dot Studios

Design
Narrative Design

Fabrication
Paragon Design Joinery

Application
Wall partitions

Material
Bencore Lightben Clear S

Photography
Chris Snook

Location
London, UK